Máxima draagt bijzondere hoed op dag twee staatsbezoek India

Máxima draagt bijzondere hoed op dag twee staatsbezoek India

<em>Máxima</em> draagt bijzondere hoed op dag twee <em>staatsbezoek India</em> De tweede dag van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is begonnen met een bezoek aan een zogenaamde Tech Summit. "Het bezoek krijgt een zakelijker karakter. Vandaag wordt de koning dus Koning Koopman", aldus AD-verslaggever Jeroen Schmale. Máxima kan deze week los met vele verschillende outfits en ook nu kwam ze weer schitterend voor de dag, met als eyecatcher een bijzondere hoed. Bekijk het fragment van het AD hierboven. Bekijk ook Willem-Alexander en Máxima schitteren tijdens grote ceremonie in New Delhi Bekijk deze video » Ontroerend eerbetoon koningin Máxima: ze draagt de juwelen van prinses Juliana Bekijk deze video » Koningin Máxima heeft moeite met enorme stank tijdens staatsbezoek in India Bekijk deze video »
Nieuws :
Máxima draagt bijzondere hoed op dag twee staatsbezoek India

De tweede dag van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is begonnen met een bezoek aan een zogenaamde Tech Summit. "Het bezoek krijgt een zakelijker karakter. Vandaag wordt de koning dus Koning Koopman", aldus AD-verslaggever Jeroen Schmale. Máxima kan deze week los met vele verschillende outfits en ook nu kwam ze weer schitterend voor de dag, met als eyecatcher een bijzondere hoed. Bekijk het fragment van het AD hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Máxima draagt bijzondere hoed op dag twee staatsbezoek India of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV