Kijk LIVE naar Made by Google (aankondiging nieuwe producten Google)

Kijk LIVE naar Made by Google (aankondiging nieuwe producten Google)

Kijk LIVE naar <em>Made by Google</em> (aankondiging nieuwe producten Google) Vandaag belooft een grote dag te worden voor techliefhebbers, want Google zal een aantal nieuwe producten gaan aankondigen. In het live-evenement Made by Google zal het bedrijf ook meerdere nieuwe diensten presenteren. Nieuwe smartphonesEén ding staat al vast: we krijgen een eerste impressie van een paar nieuwe smartphones, namelijk de Pixel 4 en de Pixel 4 XL. De rest van de nieuwe snufjes zijn nog in nevelen gehuld, maar er gaan al wel de nodige geruchten rond. Er wordt bijvoorbeeld gesproken over een nieuwe variant op de Chromebook, een opvolger van de Google Home Mini en een nieuwe smartwatch. Kijk hierboven vanaf 16.00 uur Nederlandse tijd LIVE naar het evenement Made by Google. Apple Watch houdt alles bij: van menstruatiecyclus tot seksuele activiteit Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar Made by Google (aankondiging nieuwe producten Google)

Vandaag belooft een grote dag te worden voor techliefhebbers, want Google zal een aantal nieuwe producten gaan aankondigen. In het live-evenement Made by Google zal het bedrijf ook meerdere nieuwe diensten presenteren.

Nieuwe smartphones
Eén ding staat al vast: we krijgen een eerste impressie van een paar nieuwe smartphones, namelijk de Pixel 4 en de Pixel 4 XL. De rest van de nieuwe snufjes zijn nog in nevelen gehuld, maar er gaan al wel de nodige geruchten rond. Er wordt bijvoorbeeld gesproken over een nieuwe variant op de Chromebook, een opvolger van de Google Home Mini en een nieuwe smartwatch.

Kijk hierboven vanaf 16.00 uur Nederlandse tijd LIVE naar het evenement Made by Google.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar Made by Google (aankondiging nieuwe producten Google) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV