Drugsoorlog in Mexico: 13 agenten gedood bij hinderlaag

Drugsoorlog in Mexico: 13 agenten gedood bij hinderlaag

<em>Drugsoorlog</em> in Mexico: 13 agenten gedood bij hinderlaag Door het kijken naar Netflix-series als Narcos en het volgen van het nieuws weten we dat het er hard aan toe gaat in de drugsoorlog maar toch blijven de gebeurtenissen in Mexico schokkend. Maandagavond zijn dertien agenten doodgeschoten tijdens een door een drugskartel opgezette hinderlaag. Gewapende mannenVolgens bronnen waren de agenten onderweg om een woning in de plaats El Aguaje te doorzoeken, waar een zogenoemde kartelbaas zou wonen. Zo ver kwamen ze echter niet: ze werden opgewacht door zeker dertig gewapende mannen van het Jalisco-drugskartel. In totaal waren er 42 agenten betrokken bij de actie, waarvan 13 het dus niet kunnen navertellen. Bekijk de schokkende beelden van de plek waar het gebeurde hierboven. Bekijk ook Thierry Baudet: "Er is geen enkel excuus om stikstofbeleid niet onmiddellijk in te trekken" Bekijk deze video » Máxima draagt bijzondere hoed op dag twee staatsbezoek India Bekijk deze video »
Nieuws :
Drugsoorlog in Mexico: 13 agenten gedood bij hinderlaag

Door het kijken naar Netflix-series als Narcos en het volgen van het nieuws weten we dat het er hard aan toe gaat in de drugsoorlog maar toch blijven de gebeurtenissen in Mexico schokkend. Maandagavond zijn dertien agenten doodgeschoten tijdens een door een drugskartel opgezette hinderlaag.

Gewapende mannen
Volgens bronnen waren de agenten onderweg om een woning in de plaats El Aguaje te doorzoeken, waar een zogenoemde kartelbaas zou wonen. Zo ver kwamen ze echter niet: ze werden opgewacht door zeker dertig gewapende mannen van het Jalisco-drugskartel. In totaal waren er 42 agenten betrokken bij de actie, waarvan 13 het dus niet kunnen navertellen. Bekijk de schokkende beelden van de plek waar het gebeurde hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Drugsoorlog in Mexico: 13 agenten gedood bij hinderlaag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV