Gerard Joling werkt zich in het zweet op vakantie

Gerard Joling werkt zich in het zweet op vakantie

<em>Gerard Joling</em> werkt zich in het zweet op vakantie Zanger Gerard Joling is momenteel op vakantie in het Spaanse Maspalomas en deelt een video op zijn Instagrampagina. Ondanks de hitte wilt Joling toch even een uurtje op de loopband staan. De zanger laat weten dat het eten veel te lekker is in het hotel Seaside Palm Beach: "Het is fantastich, je staat gewoon buiten te sporten. Het is toch een feest!", aldus Joling. Bekijk de video waarin Joling zich in het zweet werkt hierboven. André Hazes glundert na vakantie: "Ik denk dat Monique elke avond in Ahoy komt" Bekijk deze video »
Amusement :
Gerard Joling werkt zich in het zweet op vakantie

Zanger Gerard Joling is momenteel op vakantie in het Spaanse Maspalomas en deelt een video op zijn Instagrampagina. Ondanks de hitte wilt Joling toch even een uurtje op de loopband staan. De zanger laat weten dat het eten veel te lekker is in het hotel Seaside Palm Beach: "Het is fantastich, je staat gewoon buiten te sporten. Het is toch een feest!", aldus Joling.

Bekijk de video waarin Joling zich in het zweet werkt hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling werkt zich in het zweet op vakantie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV