Familie in Ruinerwold, Drenthe, wachtte in afzondering op einde der tijden

Familie in Ruinerwold, Drenthe, wachtte in afzondering op einde der tijden

Familie in Ruinerwold, Drenthe, wachtte in afzondering op <em>einde der tijden</em> Kijk hier LIVE naar de persconferentie van burgemeester en politie over het ondergedoken gezin in Ruinerwold. Opmerkelijk nieuws uit Drenthe: de politie heeft in een afgelegen boerderij in Ruinerwold een gezin aangetroffen dat in volledige afzondering leefde en zou hebben gewacht op het einde der tijden. Het gaat om een 58-jarige man met zes kinderen. Een daarvan meldde zich gisteren in verwarde toestand in een kroeg in zijn woonplaats. Bekijk beelden van de betreffende boerderij, van het AD, hierboven. Bekijk ook Ondergedoken gezin Ruinerwold, Drenthe: "Jongen was al negen jaar niet buiten geweest" Bekijk deze video » Jan Versteegh deelt eerste onthullende beelden naaktshoot For one night only Bekijk deze video » Sylvie Meis kan niet van vriend Niclas afblijven tijdens lunch Bekijk deze video »
Nieuws :
Familie in Ruinerwold, Drenthe, wachtte in afzondering op einde der tijden

Kijk hier LIVE naar de persconferentie van burgemeester en politie over het ondergedoken gezin in Ruinerwold.

Opmerkelijk nieuws uit Drenthe: de politie heeft in een afgelegen boerderij in Ruinerwold een gezin aangetroffen dat in volledige afzondering leefde en zou hebben gewacht op het einde der tijden. Het gaat om een 58-jarige man met zes kinderen. Een daarvan meldde zich gisteren in verwarde toestand in een kroeg in zijn woonplaats. Bekijk beelden van de betreffende boerderij, van het AD, hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie in Ruinerwold, Drenthe, wachtte in afzondering op einde der tijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV