André Hazes schreeuwt het uit van de pijn bij kraken nek

André Hazes schreeuwt het uit van de pijn bij kraken nek

<em>André Hazes</em> schreeuwt het uit van de pijn bij kraken <em>nek</em> André Hazes lijkt letterlijk op de pijnbank te liggen bij zijn fysiotherapeut, waar zijn nek wordt gekraakt. Hij schreeuwt het uit van de pijn. Zijn beste vriend Djarno Hofland vindt het wel een mooi tafereel. Bekijk die beelden, die Hazes op zijn Instagrampagina plaatste, hierboven. Bekijk ook André Hazes doet sexy dansje tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Bekijk deze video » André Hazes glundert na vakantie: "Ik denk dat Monique elke avond in Ahoy komt" Bekijk deze video » Jan Versteegh deelt eerste onthullende beelden naaktshoot For one night only Bekijk deze video »
Show :
André Hazes schreeuwt het uit van de pijn bij kraken nek

André Hazes lijkt letterlijk op de pijnbank te liggen bij zijn fysiotherapeut, waar zijn nek wordt gekraakt. Hij schreeuwt het uit van de pijn. Zijn beste vriend Djarno Hofland vindt het wel een mooi tafereel. Bekijk die beelden, die Hazes op zijn Instagrampagina plaatste, hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes schreeuwt het uit van de pijn bij kraken nek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV