Sylvie Meis kan niet van vriend Niclas afblijven tijdens lunch

Sylvie Meis kan niet van vriend Niclas afblijven tijdens lunch

<em>Sylvie Meis</em> kan niet van vriend <em>Niclas</em> afblijven tijdens lunch Sylvie Meis is inmiddels alweer een half jaar samen met haar vriend Niclas Castello. Op vandaaag opgedoken beelden is te zien dat het stel nog altijd erg gelukkig met elkaar lijkt te zijn. Sylvie kan namelijk niet van haar vriend afblijven tijdens een lunch. Ze blijven elkaars handen vasthouden en de baard van Niclas krijgt bijzondere aandacht van de socialite, die straalt van geluk. Gisteren danste ze ook al vol blijdschap over het strand. Het zijn mooie dagen voor Meis. Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Sylvie Meis rent met kleren aan de zee in Bekijk deze video » Jan Versteegh deelt eerste onthullende beelden naaktshoot For one night only Bekijk deze video » André Hazes schreeuwt het uit van de pijn bij kraken nek Bekijk deze video »
Show :
Sylvie Meis kan niet van vriend Niclas afblijven tijdens lunch

Sylvie Meis is inmiddels alweer een half jaar samen met haar vriend Niclas Castello. Op vandaaag opgedoken beelden is te zien dat het stel nog altijd erg gelukkig met elkaar lijkt te zijn. Sylvie kan namelijk niet van haar vriend afblijven tijdens een lunch. Ze blijven elkaars handen vasthouden en de baard van Niclas krijgt bijzondere aandacht van de socialite, die straalt van geluk. Gisteren danste ze ook al vol blijdschap over het strand. Het zijn mooie dagen voor Meis. Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis kan niet van vriend Niclas afblijven tijdens lunch of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV