Actrice Eva Longoria was straalbezopen op haar eigen bruiloft

Actrice Eva Longoria was straalbezopen op haar eigen bruiloft

Actrice <em>Eva Longoria</em> was straalbezopen op haar eigen bruiloft Eva Longoria werd een wereldster door haar rol in Desperate Housewives, en ze blijft stug doorwerken in de film- en tv-wereld. Af en toe neemt ze echter flink de tijd om te feesten, want ze vertelt aan Conan O'Brien dat ze op haar eigen bruiloft straalbezopen was. Victoria BeckhamDe ontboezeming volgt op een eerder interview dat Longoria gaf, waarin ze vertelde dat Ricky Martin en Victoria Beckham het meest dronken waren tijdens haar huwelijk. Nu geeft ze ruiterlijk toe dat ze er zelf misschien nog wel een tikkeltje erger aan toe was, en dat ze zich de gang van zaken daarom niet meer goed herinnert. Hoe dan ook, haar huwelijk (dat enkele jaren geleden plaatsvond) was één groot feest, waar Longoria constant op tafels klom - om er vervolgens weer vanaf te springen. Bekijk het interview van Conan O'Brien met Eva Longoria hierboven. Het Spaanse Dorp Polopos: Juani kan niet tegen alcohol Bekijk deze video » Politie slaat dronken Utrechtse studenten in elkaar tijdens introductieweek Bekijk deze video » Was Frits Wester dronken op tv? Bekijk de beelden. Bekijk deze video »
Entertainment :
Actrice Eva Longoria was straalbezopen op haar eigen bruiloft

Eva Longoria werd een wereldster door haar rol in Desperate Housewives, en ze blijft stug doorwerken in de film- en tv-wereld. Af en toe neemt ze echter flink de tijd om te feesten, want ze vertelt aan Conan O'Brien dat ze op haar eigen bruiloft straalbezopen was.

Victoria Beckham
De ontboezeming volgt op een eerder interview dat Longoria gaf, waarin ze vertelde dat Ricky Martin en Victoria Beckham het meest dronken waren tijdens haar huwelijk. Nu geeft ze ruiterlijk toe dat ze er zelf misschien nog wel een tikkeltje erger aan toe was, en dat ze zich de gang van zaken daarom niet meer goed herinnert. Hoe dan ook, haar huwelijk (dat enkele jaren geleden plaatsvond) was één groot feest, waar Longoria constant op tafels klom - om er vervolgens weer vanaf te springen.

Bekijk het interview van Conan O'Brien met Eva Longoria hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Actrice Eva Longoria was straalbezopen op haar eigen bruiloft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV