Jeff Bridges sloeg collega Elizabeth Banks bloedneus tijdens opnames Seabiscuit

Jeff Bridges sloeg collega Elizabeth Banks bloedneus tijdens opnames Seabiscuit

<em>Jeff Bridges</em> sloeg collega Elizabeth Banks bloedneus tijdens opnames <em>Seabiscuit</em> Jeff Bridges staat bekend als één van de aardigste acteurs in Hollywood, een status die hij met elk interview weer bevestigt. Of heeft hij misschien toch een hele nare kant? Hij onthult namelijk dat hij collega Elizabeth Banks een bloedneus sloeg tijdens de opnames van Seabiscuit. EnthousiastDe film gaat over een racepaard dat de ene na de andere race wint en uitgroeit tot een mythische 'sportheld'. Bridges speelt de eigenaar van het paard, en Banks is zijn vrouw. Na een zogenaamde overwinning van Seabiscuit was Bridges zo enthousiast aan het acteren, dat hij Banks per ongeluk een bloedneus sloeg... en daar heeft hij zelfs een foto van genomen voor zijn nieuwe fotoboek Pictures Volume Two. Trailer Seabiscuit Bekijk deze trailer » OscarwinnaarJeff Bridges staat bekend als één van de beste acteurs van de afgelopen vijftig jaar. In 1971 brak hij door met een rol in The Last Picture Show, waarvoor hij de eerste van zijn (tot nu toe) zeven Oscarnominaties kreeg. Hij won de Oscar tot dusver één keer, voor zijn rol in Crazy Heart (2009). De bekendste rol van Bridges is echter met enige afstand 'The Dude' in de hilarische comedy The Big Lebowski (1998). Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met Jeff Bridges hierboven. Trailer The Big Lebowski Bekijk deze trailer » Trailer Crazy Heart Bekijk deze trailer »
Entertainment :
Jeff Bridges sloeg collega Elizabeth Banks bloedneus tijdens opnames Seabiscuit

Jeff Bridges staat bekend als één van de aardigste acteurs in Hollywood, een status die hij met elk interview weer bevestigt. Of heeft hij misschien toch een hele nare kant? Hij onthult namelijk dat hij collega Elizabeth Banks een bloedneus sloeg tijdens de opnames van Seabiscuit.

Enthousiast
De film gaat over een racepaard dat de ene na de andere race wint en uitgroeit tot een mythische 'sportheld'. Bridges speelt de eigenaar van het paard, en Banks is zijn vrouw. Na een zogenaamde overwinning van Seabiscuit was Bridges zo enthousiast aan het acteren, dat hij Banks per ongeluk een bloedneus sloeg... en daar heeft hij zelfs een foto van genomen voor zijn nieuwe fotoboek Pictures Volume Two.

Oscarwinnaar
Jeff Bridges staat bekend als één van de beste acteurs van de afgelopen vijftig jaar. In 1971 brak hij door met een rol in The Last Picture Show, waarvoor hij de eerste van zijn (tot nu toe) zeven Oscarnominaties kreeg. Hij won de Oscar tot dusver één keer, voor zijn rol in Crazy Heart (2009). De bekendste rol van Bridges is echter met enige afstand 'The Dude' in de hilarische comedy The Big Lebowski (1998).

Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met Jeff Bridges hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeff Bridges sloeg collega Elizabeth Banks bloedneus tijdens opnames Seabiscuit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV