Fred van Leer verrast door gastartiest Fred & Friends concert 2020

Fred van Leer verrast door gastartiest Fred & Friends concert 2020

<em>Fred van Leer</em> verrast door gastartiest <em>Fred &amp; Friends</em> concert 2020 Stylist en presentator Fred van Leer staat 18 en 19 september 2020 in Ahoy met zijn concert Fred & Friends. Van Leer is hard aan het werk om een waanzinnige show te kunnen geven, maar wat hij alleen nog niet wist, is dat Anita Meyer een van de gastartiesten zal zijn. "The one and only"Fred van Leer deelt een video op Instagram waarin hij werd verrast door zangeres Anita Meyer: "Ik wist nog niet dat het rond was, maar kijk even lieve mensen! The one and only!" Bekijk de beelden waarin Fred van Leer trots zijn gastartiest Anita Meyer aankondigt hierboven. Anita Meyer zingt Geef Mij Nu Je Angst in Het Mooiste Liedje Bekijk deze video »
Muziek :
Fred van Leer verrast door gastartiest Fred & Friends concert 2020

Stylist en presentator Fred van Leer staat 18 en 19 september 2020 in Ahoy met zijn concert Fred & Friends. Van Leer is hard aan het werk om een waanzinnige show te kunnen geven, maar wat hij alleen nog niet wist, is dat Anita Meyer een van de gastartiesten zal zijn.

"The one and only"
Fred van Leer deelt een video op Instagram waarin hij werd verrast door zangeres Anita Meyer: "Ik wist nog niet dat het rond was, maar kijk even lieve mensen! The one and only!"

Bekijk de beelden waarin Fred van Leer trots zijn gastartiest Anita Meyer aankondigt hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer verrast door gastartiest Fred & Friends concert 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV