Ondergedoken gezin Ruinerwold, Drenthe: "Jongen was al negen jaar niet buiten geweest"

Ondergedoken gezin Ruinerwold, Drenthe: "Jongen was al negen jaar niet buiten geweest"

Ondergedoken <em>gezin Ruinerwold, Drenthe</em>: &quot;Jongen was al negen jaar niet buiten geweest&quot; Kijk hier LIVE naar de persconferentie van burgemeester en politie over het ondergedoken gezin in Ruinerwold. Vandaag werd bekend dat in het Drentse Ruinerwold is een vader en zijn zes kinderen zichzelf jarenlang schuil hielden in een kelder, wachtend op het einde der tijden. Een van de kinderen ontsnapte vorige week uit de boerderij, kwam een kroeg binnen en raakte in gesprek met de barman. Die zegt: "Hij zag er verward uit." Weggelopen"Hij gaf toe dat hij was weggelopen en hulp nodig had. Ook zei hij dat hij al negen jaar niet buiten was geweest", aldus de barman. Het personeel van het café heeft vervolgens de politie ingeschakeld. "Hij had geen idee waar hij was en wat hij deed." Bekijk het fragment van de NOS hierboven. Bekijk ook Máxima draagt bijzondere hoed op dag twee staatsbezoek India Bekijk deze video » Familie in Ruinerwold, Drenthe, wachtte in afzondering op einde der tijden Bekijk deze video » Sylvie Meis kan niet van vriend Niclas afblijven tijdens lunch Bekijk deze video »
Nieuws :
Ondergedoken gezin Ruinerwold, Drenthe: "Jongen was al negen jaar niet buiten geweest"

Kijk hier LIVE naar de persconferentie van burgemeester en politie over het ondergedoken gezin in Ruinerwold.

Vandaag werd bekend dat in het Drentse Ruinerwold is een vader en zijn zes kinderen zichzelf jarenlang schuil hielden in een kelder, wachtend op het einde der tijden. Een van de kinderen ontsnapte vorige week uit de boerderij, kwam een kroeg binnen en raakte in gesprek met de barman. Die zegt: "Hij zag er verward uit."

Weggelopen
"Hij gaf toe dat hij was weggelopen en hulp nodig had. Ook zei hij dat hij al negen jaar niet buiten was geweest", aldus de barman. Het personeel van het café heeft vervolgens de politie ingeschakeld. "Hij had geen idee waar hij was en wat hij deed." Bekijk het fragment van de NOS hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ondergedoken gezin Ruinerwold, Drenthe: "Jongen was al negen jaar niet buiten geweest" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV