Livestream persconferentie over ondergedoken gezin Ruinerwold

Livestream persconferentie over ondergedoken gezin Ruinerwold

Livestream persconferentie over ondergedoken gezin Ruinerwold Vanmorgen kwam de politie in het Drentse Ruinerwold tot een schokkende ontdekking: een vader had zich daar met zijn zes kinderen jarenlang schuil gehouden, wachtend op het einde der tijden. Burgemeester en politie geven vanmiddag om 16.00 uur een persconferentie. AangehoudenDe 58-jarige vader is aangehouden nadat zijn 25-jarige zoon verward een café in de buurt binnenstapte, met de mededeling dat hij al negen jaar niet meer buiten is geweest. De caféhouder schakelde de politie in; op dit moment wordt er nog onderzoek gedaan bij de boerderij van de familie. De persconferentie van burgemeester en politie vindt plaats in gemeentehuis De Wolden in Zuidwolde. Kijk hierboven vanaf 16.00 uur LIVE naar de persconferentie. Familie in Ruinerwold, Drenthe, wachtte in afzondering op einde der tijden Bekijk deze video »
Live :
Livestream persconferentie over ondergedoken gezin Ruinerwold

Vanmorgen kwam de politie in het Drentse Ruinerwold tot een schokkende ontdekking: een vader had zich daar met zijn zes kinderen jarenlang schuil gehouden, wachtend op het einde der tijden. Burgemeester en politie geven vanmiddag om 16.00 uur een persconferentie.

Aangehouden
De 58-jarige vader is aangehouden nadat zijn 25-jarige zoon verward een café in de buurt binnenstapte, met de mededeling dat hij al negen jaar niet meer buiten is geweest. De caféhouder schakelde de politie in; op dit moment wordt er nog onderzoek gedaan bij de boerderij van de familie. De persconferentie van burgemeester en politie vindt plaats in gemeentehuis De Wolden in Zuidwolde.

Kijk hierboven vanaf 16.00 uur LIVE naar de persconferentie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Livestream persconferentie over ondergedoken gezin Ruinerwold of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV