Beau van Erven Dorens vond De Sleutel ‘loodzwaar’ om te maken

Beau van Erven Dorens vond De Sleutel ‘loodzwaar’ om te maken

<em>Beau van Erven Dorens</em> vond <em>De Sleutel</em> ‘loodzwaar’ om te maken Beau van Erven Dorens heeft weer een nieuw programma gemaakt: De Sleutel. Ook hierin helpt de presentator daklozen, deze keer krijgen ze een huis. Beau vertelt in de video hierboven dat het niet makkelijk is om een dergelijk programma te maken. “Het is altijd loodzwaar. Niet alleen voor mij, maar voor het hele team.” Het nieuwe programma De sleutel is vanaf dinsdag 15 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De sleutel terugkijken bij Gids.tv. Eerste beelden De Sleutel, met Beau van Erven Dorens Bekijk deze video » De Sleutel: Beau van Erven Dorens geeft dakloze Rigo sleutel van huis Bekijk deze video »
TV :
Beau van Erven Dorens vond De Sleutel ‘loodzwaar’ om te maken

Beau van Erven Dorens heeft weer een nieuw programma gemaakt: De Sleutel. Ook hierin helpt de presentator daklozen, deze keer krijgen ze een huis. Beau vertelt in de video hierboven dat het niet makkelijk is om een dergelijk programma te maken. “Het is altijd loodzwaar. Niet alleen voor mij, maar voor het hele team.”

Het nieuwe programma De sleutel is vanaf dinsdag 15 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De sleutel terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens vond De Sleutel ‘loodzwaar’ om te maken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV