Ophef rond docu Mijn Dochter De Vlogger door 'opdringerige' vader

Ophef rond docu Mijn Dochter De Vlogger door 'opdringerige' vader

Ophef rond docu <em>Mijn Dochter De Vlogger</em> door 'opdringerige' vader De documentaire Mijn Dochter De Vlogger zorgt voor heel wat heftige reacties. Gisteren waren de 9-jarige Jaylinn en haar vader Andy bij De Wereld Draait Door te gast om te vertellen over de docu en de vlog-ambities van het meisje en haar vader. Meer volgersJaylinn is nog geen 10 jaar maar is nu al druk bezig met een carrière op te bouwen als vlogger, met de hulp van haar vader. Ze heeft momenteel zo’n 5100 volgers en volgens papa kan dat best meer worden. In de video hierboven is een fragment te zien waarin Andy aan de keukentafel met zijn dochter bespreekt hoe het beter kan. Heftige kritiekOp social media kan de vader op heftige reacties rekenen, zo zou hij zijn jonge dochter te veel pushen. Ook tafelheer Özcan Akyol stak in DWDD zijn kritiek niet onder stoelen of banken en noemde de druk die hij zijn dochter oplegt ‘ongezond’. Bekijk het interview met vader en dochter over de documentaire Mijn Dochter De Vlogger in de video hierboven. Mijn Dochter De Vlogger is vanaf 16 oktober om 15.00 uur online te zien op NPO3.nl en 17 oktober om 23.25 uur op NPO3. Een spannende dag voor beauty-vlogger Sylvie Meis Bekijk deze video » Monica en Lars nog steeds dolgelukkig: “Het gaat hartstikke goed” Bekijk deze video »
TV :
Ophef rond docu Mijn Dochter De Vlogger door 'opdringerige' vader

De documentaire Mijn Dochter De Vlogger zorgt voor heel wat heftige reacties. Gisteren waren de 9-jarige Jaylinn en haar vader Andy bij De Wereld Draait Door te gast om te vertellen over de docu en de vlog-ambities van het meisje en haar vader.

Meer volgers
Jaylinn is nog geen 10 jaar maar is nu al druk bezig met een carrière op te bouwen als vlogger, met de hulp van haar vader. Ze heeft momenteel zo’n 5100 volgers en volgens papa kan dat best meer worden. In de video hierboven is een fragment te zien waarin Andy aan de keukentafel met zijn dochter bespreekt hoe het beter kan.

Heftige kritiek
Op social media kan de vader op heftige reacties rekenen, zo zou hij zijn jonge dochter te veel pushen. Ook tafelheer Özcan Akyol stak in DWDD zijn kritiek niet onder stoelen of banken en noemde de druk die hij zijn dochter oplegt ‘ongezond’. Bekijk het interview met vader en dochter over de documentaire Mijn Dochter De Vlogger in de video hierboven.

Mijn Dochter De Vlogger is vanaf 16 oktober om 15.00 uur online te zien op NPO3.nl en 17 oktober om 23.25 uur op NPO3.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ophef rond docu Mijn Dochter De Vlogger door 'opdringerige' vader of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV