Albert Verlinde las autobiografie van Elton John: "Eenzaamheid straalt ervan af"

Albert Verlinde las autobiografie van Elton John: "Eenzaamheid straalt ervan af"

<em>Albert Verlinde</em> las autobiografie van <em>Elton John</em>: &quot;Eenzaamheid straalt ervan af&quot; De nieuwe autobiografie van Elton John, simpelweg getiteld Ik, wordt in Pauw besproken door Albert Verlinde en Iris Hond. Verlinde was enorm onder de in druk van het boek: "De eenzaamheid straalt ervan af." NeukenElton John is bijzonder openhartig over alles wat hij in zijn leven heeft meegemaakt. Hij schrijft dat hij helemaal niet hield van neuken, maar dat hij het gewoon leuk vond om mensen het te zien doen en er daarom maar aan meedeed. De zanger vertelt ook over zijn harteloze ouders, die hem een bijzonder eenzame jeugd - en zelfs een eenzaam leven - hebben bezorgd (iets wat we ook al konden zien in de film Rocketman). Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Elton John neemt met spetterende show afscheid in Ziggo Dome Bekijk deze video » Elton John en Ellen DeGeneres helemaal klaar met kritiek op Harry & Meghan Bekijk deze video » Ronald Molendijk geeft muzikanten tip: ‘Word niet zo saai als Guus Meeuwis’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Albert Verlinde las autobiografie van Elton John: "Eenzaamheid straalt ervan af"

De nieuwe autobiografie van Elton John, simpelweg getiteld Ik, wordt in Pauw besproken door Albert Verlinde en Iris Hond. Verlinde was enorm onder de in druk van het boek: "De eenzaamheid straalt ervan af."

Neuken
Elton John is bijzonder openhartig over alles wat hij in zijn leven heeft meegemaakt. Hij schrijft dat hij helemaal niet hield van neuken, maar dat hij het gewoon leuk vond om mensen het te zien doen en er daarom maar aan meedeed. De zanger vertelt ook over zijn harteloze ouders, die hem een bijzonder eenzame jeugd - en zelfs een eenzaam leven - hebben bezorgd (iets wat we ook al konden zien in de film Rocketman).

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Albert Verlinde las autobiografie van Elton John: "Eenzaamheid straalt ervan af" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV