Elton John openhartig over zijn liefde voor muziek en cocaïne

Elton John openhartig over zijn liefde voor muziek en cocaïne

<em>Elton John</em> openhartig over zijn liefde voor muziek en cocaïne Elton John is in zijn nieuwe boek behoorlijk openhartig over zijn carrière en alle uitspattingen die daarbij hoorden. De zanger is bij Jimmy Kimmel om hierover te vertellen en ook zijn liefde voor muziek en cocaïne komt aan bod. “Is dat een lijntje?!”, grapt Elton in de video hierboven. Naar eigen zeggen kan hij zich alle horrorverhalen die in het boek voorkomen zich zelf nog herinneren en hoefde hij deze niet van anderen te horen. Bekijk het hele interview met Elton John over zijn nieuwe biografie en de ‘horrorverhalen’ die hierin staan in de video hierboven. Elton John en Ellen DeGeneres helemaal klaar met kritiek op Harry & Meghan Bekijk deze video » Albert Verlinde las autobiografie van Elton John: "Eenzaamheid straalt ervan af" Bekijk deze video »
Entertainment :
Elton John openhartig over zijn liefde voor muziek en cocaïne

Elton John is in zijn nieuwe boek behoorlijk openhartig over zijn carrière en alle uitspattingen die daarbij hoorden. De zanger is bij Jimmy Kimmel om hierover te vertellen en ook zijn liefde voor muziek en cocaïne komt aan bod. “Is dat een lijntje?!”, grapt Elton in de video hierboven. Naar eigen zeggen kan hij zich alle horrorverhalen die in het boek voorkomen zich zelf nog herinneren en hoefde hij deze niet van anderen te horen.

Bekijk het hele interview met Elton John over zijn nieuwe biografie en de ‘horrorverhalen’ die hierin staan in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Elton John openhartig over zijn liefde voor muziek en cocaïne of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV