Bekijk dronebeelden van chaos op snelweg door boerenprotest

Bekijk dronebeelden van chaos op snelweg door boerenprotest

Bekijk dronebeelden van chaos op snelweg door <em>boerenprotest</em> Het boerenprotest heeft vandaag voor veel chaos gezorgd op de Nederlandse verkeerswegen. In bovenstaande video zijn indrukwekkende dronebeelden te zien van boeren die met tractoren de weg op gingen om te protesteren. Protest tegen stikstofmaatregelenBoeren gingen de weg op met hun trekkers en veroorzaakten zo enorme drukte en opstoppingen op de weg, onder meer op de A27 bij Eemnes. Ze waren onderweg naar De Bilt om hier te demonstreren. Ze protesteren bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) omdat ze niet blij met een onderzoek waarin wordt beweerd dat de boeren verantwoordelijk zijn voor 40 procent van de schadelijke neerslag van stikstof. Bekijk hierboven de dronebeelden van chaos op de weg door het boerenprotest. Boerenprotest: Trekkers bezetten de Ring in Amsterdam Bekijk deze video » Boerenprotest: Trekkers zorgen voor grote chaos op de weg Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk dronebeelden van chaos op snelweg door boerenprotest

Het boerenprotest heeft vandaag voor veel chaos gezorgd op de Nederlandse verkeerswegen. In bovenstaande video zijn indrukwekkende dronebeelden te zien van boeren die met tractoren de weg op gingen om te protesteren.

Protest tegen stikstofmaatregelen
Boeren gingen de weg op met hun trekkers en veroorzaakten zo enorme drukte en opstoppingen op de weg, onder meer op de A27 bij Eemnes. Ze waren onderweg naar De Bilt om hier te demonstreren. Ze protesteren bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) omdat ze niet blij met een onderzoek waarin wordt beweerd dat de boeren verantwoordelijk zijn voor 40 procent van de schadelijke neerslag van stikstof.

Bekijk hierboven de dronebeelden van chaos op de weg door het boerenprotest.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk dronebeelden van chaos op snelweg door boerenprotest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen