Sander Lantinga over 'piemelshow': ‘Door spanning wordt het kleiner’

Sander Lantinga over 'piemelshow': ‘Door spanning wordt het kleiner’

<em>Sander Lantinga</em> over 'piemelshow': ‘Door spanning wordt het kleiner’ Sander Lantinga gaat met een aantal bekende collega’s uit de kleren voor het goede doel. En de dj bekent dat ze een goede truc hebben gevonden om hun penis groter te laten lijken. 'Als je maar genoeg tikt'“Door de spanning wordt het allemaal kleiner”, vertelt Lantinga in de video hierboven. Gelukkig hebben ze hier wat op gevonden. “Als je er maar genoeg op tikt, wordt het nog wat.” Lantinga gaat met onder meer Jan Versteegh, Thijs Römer en Simon Keizer volledig naakt dansen in het programma For One Night Only, om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. For One Night Only is 14 november om 20.30 uur te zien bij Net5. Ook Sander Lantinga poseert naakt voor goed doel Bekijk deze video » Jan Versteegh gaat naakt: 'Goede billen' Bekijk deze video »
TV :
Sander Lantinga over 'piemelshow': ‘Door spanning wordt het kleiner’

Sander Lantinga gaat met een aantal bekende collega’s uit de kleren voor het goede doel. En de dj bekent dat ze een goede truc hebben gevonden om hun penis groter te laten lijken.

'Als je maar genoeg tikt'
“Door de spanning wordt het allemaal kleiner”, vertelt Lantinga in de video hierboven. Gelukkig hebben ze hier wat op gevonden. “Als je er maar genoeg op tikt, wordt het nog wat.” Lantinga gaat met onder meer Jan Versteegh, Thijs Römer en Simon Keizer volledig naakt dansen in het programma For One Night Only, om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker.

For One Night Only is 14 november om 20.30 uur te zien bij Net5.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sander Lantinga over 'piemelshow': ‘Door spanning wordt het kleiner’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV