Donny Roelvink maakt vrienden met boeren in de file: "Geef mij eens een biertje!"

Donny Roelvink maakt vrienden met boeren in de file: "Geef mij eens een biertje!"

<em>Donny Roelvink</em> maakt vrienden met <em>boeren</em> in de file: &quot;Geef mij eens een biertje!&quot; Ook vandaag zijn er weer veel boeren onderweg, die protesteren tegen de stikstofmaatregels van de provincies en de cijfers van het RIVM. Donny Roelvink is bang dat hij te laat komt voor een afspraak, maar hij maakt ondertussen wel vrienden in de file: "Geef mij eens een biertje!" "Geen boer, geen bier"Roelvink draait zijn raampje open als hij langs een trekker met het bord "Geen boer, geen bier" rijdt en vraagt aan de boeren of ze een biertje voor hem hebben. De eerste boeren die hij tegenkomt reageren afzijdig, maar even later staat Roelvink zélf op de snelweg om een praatje met ze te maken. En hij lijkt er nog lol in te hebben ook: "Melk de koe hè, niet de boer!" Bekijk de beelden van Donny Roelvink hierboven. Boerenprotest: Trekkers bezetten de Ring in Amsterdam Bekijk deze video » Bekijk dronebeelden van chaos op snelweg door boerenprotest Bekijk deze video » Boerenprotest: Motoragent krijgt koffie van demonstrerende boer Bekijk deze video »
Entertainment :
Donny Roelvink maakt vrienden met boeren in de file: "Geef mij eens een biertje!"

Ook vandaag zijn er weer veel boeren onderweg, die protesteren tegen de stikstofmaatregels van de provincies en de cijfers van het RIVM. Donny Roelvink is bang dat hij te laat komt voor een afspraak, maar hij maakt ondertussen wel vrienden in de file: "Geef mij eens een biertje!"

"Geen boer, geen bier"
Roelvink draait zijn raampje open als hij langs een trekker met het bord "Geen boer, geen bier" rijdt en vraagt aan de boeren of ze een biertje voor hem hebben. De eerste boeren die hij tegenkomt reageren afzijdig, maar even later staat Roelvink zélf op de snelweg om een praatje met ze te maken. En hij lijkt er nog lol in te hebben ook: "Melk de koe hè, niet de boer!"

Bekijk de beelden van Donny Roelvink hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donny Roelvink maakt vrienden met boeren in de file: "Geef mij eens een biertje!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV