Prins Harry emotioneel tijdens speech als hij denkt aan zwangere Meghan Markle

Prins Harry emotioneel tijdens speech als hij denkt aan zwangere Meghan Markle

<em>Prins Harry</em> emotioneel tijdens speech als hij denkt aan zwangere <em>Meghan Markle</em> Prins Harry kon zijn tranen nauwelijks bedwingen toen hij dinsdagavond een speech hield bij de Wellchild Awards in Londen. Harry sprak over de awarduitreiking van vorig jaar en werd emotioneel. Prins vecht tegen tranenDe Britse prins bewaart een bijzondere herinnering aan de vorige editie van de Wellchild Awards. “Vorig jaar toen we hier waren wisten we dat we ons eerste kind verwachtten. Niemand anders wist dat toen nog, maar wij wel.” De prins is zijn tranen nauwelijks de baas bij de gedachte aan het aanstaande vaderschap en moet even pauzeren om weer tot zichzelf te komen. Bekijk de emotionele speech van prins Harry in de video hierboven. Prins Harry klaagt roddelbladen aan na hacken telefoon Bekijk deze video » Prins Harry en Ed Sheeran maken grappige video voor World Mental Health Day Bekijk deze video »
Royals :
Prins Harry emotioneel tijdens speech als hij denkt aan zwangere Meghan Markle

Prins Harry kon zijn tranen nauwelijks bedwingen toen hij dinsdagavond een speech hield bij de Wellchild Awards in Londen. Harry sprak over de awarduitreiking van vorig jaar en werd emotioneel.

Prins vecht tegen tranen
De Britse prins bewaart een bijzondere herinnering aan de vorige editie van de Wellchild Awards. “Vorig jaar toen we hier waren wisten we dat we ons eerste kind verwachtten. Niemand anders wist dat toen nog, maar wij wel.” De prins is zijn tranen nauwelijks de baas bij de gedachte aan het aanstaande vaderschap en moet even pauzeren om weer tot zichzelf te komen.

Bekijk de emotionele speech van prins Harry in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prins Harry emotioneel tijdens speech als hij denkt aan zwangere Meghan Markle of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV