Linda de Mol emotioneel bij uitbrengen boek Ik Ben Arm

Linda de Mol emotioneel bij uitbrengen boek Ik Ben Arm

<em>Linda de Mol</em> emotioneel bij uitbrengen boek Ik Ben Arm Linda de Mol en haar LINDA.Foundation zetten zich al jaren in om armoede tegen te gaan, maar ze wil het niet alleen bij het doneren van pakketten, cadeaubonnen en geld ophalen laten. Zo heeft ze het boek Ik Ben Arm uitgebracht, om ook het taboe rond schulden en armoede te doorbreken. De Mol vertelt in bovenstaande video met tranen in haar ogen een verhaal van een dame die veel heeft gehad aan het pakket van de LINDA.Foundation. Linda de Mol ging met hoofdluis naar Televizier-Ring Gala Bekijk deze video » Merel Westrik en Linda de Mol over nieuwe talkshow 'Ladies Night' Bekijk deze video »
Entertainment :
Linda de Mol emotioneel bij uitbrengen boek Ik Ben Arm

Linda de Mol en haar LINDA.Foundation zetten zich al jaren in om armoede tegen te gaan, maar ze wil het niet alleen bij het doneren van pakketten, cadeaubonnen en geld ophalen laten. Zo heeft ze het boek Ik Ben Arm uitgebracht, om ook het taboe rond schulden en armoede te doorbreken. De Mol vertelt in bovenstaande video met tranen in haar ogen een verhaal van een dame die veel heeft gehad aan het pakket van de LINDA.Foundation.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol emotioneel bij uitbrengen boek Ik Ben Arm of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV