Boeren protesteren met doodskist Jesse Klaver

Boeren protesteren met doodskist Jesse Klaver

Boeren protesteren met doodskist <em>Jesse Klaver</em> Tijdens het boerenprotest komen er allerlei leuzen en acties voorbij. Zo is er op sociale media zelfs een video opgedoken van een auto die rondrijdt met een doodskist met de naam van Jesse Klaver erop. Groot boerenprotestHet boerenprotest heeft vandaag weer grote proporties aangenomen. Er ontstonden honderden kilometers file door de trekkers en er wordt volop geprotesteerd. De boeren zijn boos over een onderzoek van de RIVM en de stikstofmaatregelen. De grafkist van Klaver is ook onderdeel van de protestactie, maar de GroenLinks-leider is niet onder de indruk. Jesse Klaver reageert“Je mag middelvingers naar me opsteken, je mag me uitjouwen op een demonstratie. Er wordt zelfs actiegevoerd met een grafkist met mijn naam erop”, reageert Klaver. Toch verandert hij niet van mening. “Ik blijf vertellen over waar ik in geloof.” Bekijk de video van het boerenprotest met de doodskist van Jesse Klaver in de video hierboven. Jesse Klaver over boerenprotest Den Haag: 'Ik werd uitgefloten, ik kreeg middelvingers' Bekijk deze video »
Nieuws :
Boeren protesteren met doodskist Jesse Klaver

Tijdens het boerenprotest komen er allerlei leuzen en acties voorbij. Zo is er op sociale media zelfs een video opgedoken van een auto die rondrijdt met een doodskist met de naam van Jesse Klaver erop.

Groot boerenprotest
Het boerenprotest heeft vandaag weer grote proporties aangenomen. Er ontstonden honderden kilometers file door de trekkers en er wordt volop geprotesteerd. De boeren zijn boos over een onderzoek van de RIVM en de stikstofmaatregelen. De grafkist van Klaver is ook onderdeel van de protestactie, maar de GroenLinks-leider is niet onder de indruk.

Jesse Klaver reageert
“Je mag middelvingers naar me opsteken, je mag me uitjouwen op een demonstratie. Er wordt zelfs actiegevoerd met een grafkist met mijn naam erop”, reageert Klaver. Toch verandert hij niet van mening. “Ik blijf vertellen over waar ik in geloof.”

Bekijk de video van het boerenprotest met de doodskist van Jesse Klaver in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boeren protesteren met doodskist Jesse Klaver of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV