André Hazes en Marco Borsato hebben veel zin in Ahoy: "We hebben hele mooie plannen"

André Hazes en Marco Borsato hebben veel zin in Ahoy: "We hebben hele mooie plannen"

<em>André Hazes</em> en <em>Marco Borsato</em> hebben veel zin in <em>Ahoy</em>: &quot;We hebben hele mooie plannen&quot; Zangers André Hazes en Marco Borsato kunnen niet wachten tot vrijdag, zaterdag en zondag. Dit weekend speelt Hazes namelijk André Hazes Live in Ahoy. In de video laten Marco en André weten dat er nog kaartjes over zijn voor zondag 20 oktober. Hazes vertelt op de website van Ahoy: "Met een held als Marco Borsato zijn mijn concerten in Ahoy compleet. Hij is een geweldige artiest waar ik enorm veel bewondering voor heb en we hebben hele mooie plannen om de avond een groot succes te gaan maken. Ik heb er ontzettend veel zin in!” Bekijk de video, die Marco Borsato dinsdag deelde op zijn Instagrampagina, hierboven. André Hazes Jr. over show in Ahoy: 'Zenuwachtig' Bekijk deze video » Quiz: Hoe goed kennen André Hazes, Marco Borsato en Rolf Sanchez elkaar? Bekijk deze video »
Muziek :
André Hazes en Marco Borsato hebben veel zin in Ahoy: "We hebben hele mooie plannen"

Zangers André Hazes en Marco Borsato kunnen niet wachten tot vrijdag, zaterdag en zondag. Dit weekend speelt Hazes namelijk André Hazes Live in Ahoy.

In de video laten Marco en André weten dat er nog kaartjes over zijn voor zondag 20 oktober. Hazes vertelt op de website van Ahoy: "Met een held als Marco Borsato zijn mijn concerten in Ahoy compleet. Hij is een geweldige artiest waar ik enorm veel bewondering voor heb en we hebben hele mooie plannen om de avond een groot succes te gaan maken. Ik heb er ontzettend veel zin in!”

Bekijk de video, die Marco Borsato dinsdag deelde op zijn Instagrampagina, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes en Marco Borsato hebben veel zin in Ahoy: "We hebben hele mooie plannen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV