Vanavond in Zo goed als nieuw: Patty Brard verrast Martien in Chateau Meiland

Vanavond in Zo goed als nieuw: Patty Brard verrast Martien in Chateau Meiland

Vanavond in <em>Zo goed als nieuw</em>: <em>Patty Brard</em> verrast <em>Martien</em> in Chateau Meiland In de slotaflevering van Zo goed als nieuw, die vavanvond te zien is bij SBS6, heeft presentatrice Patty Brard een verrassing in petto voor de kijkers. Patty Brard zal haar kijkers verbazen met een bezoek bij Chateau Meiland. En natuurlijk neemt ze een wijntje mee! Martien neemt deze uiteraard hartelijk in ontvangst. De slotaflevering van Zo goed als nieuw zie je vanavond om 21:30 uur bij SBS6. Bekijk alvast een fragment hierboven. Hakkelende Martien Meiland komt niet tussen goed gesprek Bekijk deze video » Het beste van Erica Meiland, bekijk hier de beelden Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Zo goed als nieuw: Patty Brard verrast Martien in Chateau Meiland

In de slotaflevering van Zo goed als nieuw, die vavanvond te zien is bij SBS6, heeft presentatrice Patty Brard een verrassing in petto voor de kijkers.

Patty Brard zal haar kijkers verbazen met een bezoek bij Chateau Meiland. En natuurlijk neemt ze een wijntje mee! Martien neemt deze uiteraard hartelijk in ontvangst.

De slotaflevering van Zo goed als nieuw zie je vanavond om 21:30 uur bij SBS6. Bekijk alvast een fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Zo goed als nieuw: Patty Brard verrast Martien in Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV