KIJK NU LIVE: Duizenden boeren protesteren in Den Haag

KIJK NU LIVE: Duizenden boeren protesteren in Den Haag

KIJK NU LIVE: Duizenden boeren protesteren in Den Haag Vandaag rijden er opnieuw honderden boze boeren met hun trekkers door het land. Zij protesteren tegen de nieuwe stikstofmaatregelen en het slechte beeld dat van ze wordt geschetst door de media. Dit keer hebben ze het gemunt op het RIVM. De demonstrerende boeren hebben voor vandaag weer acties gepland. Verslaggever Thom Schelstraete is in Den Haag, waar de boeren protesteren tegen het stikstofbeleid. Kijk NU LIVE naar het boerenprotest in Den Haag. Zie de video hierboven. Bekijk ook Een stal vol boze boeren in het PowNed-programma De Hofbar Bekijk deze video » Hagenees stoort zich aan boerenprotest: "Het lijkt wel oorlog, dit gaat te ver" Bekijk deze video »
Nieuws :
KIJK NU LIVE: Duizenden boeren protesteren in Den Haag

Vandaag rijden er opnieuw honderden boze boeren met hun trekkers door het land. Zij protesteren tegen de nieuwe stikstofmaatregelen en het slechte beeld dat van ze wordt geschetst door de media. Dit keer hebben ze het gemunt op het RIVM.

De demonstrerende boeren hebben voor vandaag weer acties gepland. Verslaggever Thom Schelstraete is in Den Haag, waar de boeren protesteren tegen het stikstofbeleid.

Kijk NU LIVE naar het boerenprotest in Den Haag. Zie de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op KIJK NU LIVE: Duizenden boeren protesteren in Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV