Vanaf 31 oktober is de YouTube-film House of no limits te zien met o.a. Fred van Leer

Vanaf 31 oktober is de YouTube-film House of no limits te zien met o.a. Fred van Leer

Vanaf 31 oktober is de YouTube-film <em>House of no limits</em> te zien met o.a. <em>Fred van Leer</em> Het duurt nog even voordat het Halloween is, maar voordat je het weet is het zover. Het is aftellen tot de YouTube-griezelfilm House of no limits te zien is! Fred van Leer kan in iedergeval niet wachten tot de première en plaatst een winactie waarmee je kaartjes kunt winnen voor de première. Van Leer laat weten dat hij erg gegierd heeft tijdens de opnames van de griezelfilm. Andere BN'ers die een rol hebben zijn o.a.: acteur Buddy Vedder, zanger Donny Roelvink en StukTV presentator Thomas van der Vlugt. Bekijk de trailer van de Halloweenfilm House of no limits hierboven. Fred van Leer over zijn werk in bomvol theater: "Mijn baan is de leukste" Bekijk deze video » Fred van Leer verrast door gastartiest Fred & Friends concert 2020 Bekijk deze video »
Amusement :
Vanaf 31 oktober is de YouTube-film House of no limits te zien met o.a. Fred van Leer

Het duurt nog even voordat het Halloween is, maar voordat je het weet is het zover. Het is aftellen tot de YouTube-griezelfilm House of no limits te zien is!

Fred van Leer kan in iedergeval niet wachten tot de première en plaatst een winactie waarmee je kaartjes kunt winnen voor de première. Van Leer laat weten dat hij erg gegierd heeft tijdens de opnames van de griezelfilm. Andere BN'ers die een rol hebben zijn o.a.: acteur Buddy Vedder, zanger Donny Roelvink en StukTV presentator Thomas van der Vlugt.

Bekijk de trailer van de Halloweenfilm House of no limits hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanaf 31 oktober is de YouTube-film House of no limits te zien met o.a. Fred van Leer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen