Gerard Joling blesseert zijn vinger tijdens het zonnebaden

Gerard Joling blesseert zijn vinger tijdens het zonnebaden

<em>Gerard Joling</em> blesseert zijn vinger tijdens het zonnebaden Gerard Joling is op dit moment vakantie aan het vieren in Spanje. "Deze week zocht ik even lekker de zon op om wat uit te rusten", aldus de zanger. Alleen liep de vakantie niet zoals gepland. Er gebeurde tijdens het zonnen een klein ongelukje waardoor de zanger nu een geblesseerde vinger heeft. Gelukkig kan Gerard nog lachen. Benieuwd wat er aan de hand is met zijn vinger? Bekijk Gerard Joling zijn nieuwste vlog. En zie hierboven een klein fragment uit zijn vlog. Gerard Joling heeft last van vertraging vliegtuig maar is blij met knappe crew Bekijk deze video » Gerard Joling werkt zich in het zweet op vakantie Bekijk deze video »
Amusement :
Gerard Joling blesseert zijn vinger tijdens het zonnebaden

Gerard Joling is op dit moment vakantie aan het vieren in Spanje. "Deze week zocht ik even lekker de zon op om wat uit te rusten", aldus de zanger. Alleen liep de vakantie niet zoals gepland.

Er gebeurde tijdens het zonnen een klein ongelukje waardoor de zanger nu een geblesseerde vinger heeft. Gelukkig kan Gerard nog lachen.

Benieuwd wat er aan de hand is met zijn vinger? Bekijk Gerard Joling zijn nieuwste vlog. En zie hierboven een klein fragment uit zijn vlog.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling blesseert zijn vinger tijdens het zonnebaden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV