Nieuwe album van Armin van Buuren wordt op hele aparte manier gepromoot

Nieuwe album van Armin van Buuren wordt op hele aparte manier gepromoot

Nieuwe album van <em>Armin van Buuren</em> wordt op hele aparte manier gepromoot Vanaf vandaag (16 oktober) is in Amsterdam het Amsterdam Dance Event van start gegaan. Armin van Buuren grijpt deze kans om zijn nieuwe album te promoten. Dat doet hij met een escaperoom, delen van zijn nieuwe album zitten in de puzzels verstopt. Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard verslag over escaperoom van Armin van Buuren Vanavond bij Jinek: Armin van Buuren, Robert ten Brink, Astrid Joosten, Joost Vullings, Saskia Belleman en Gerard Spong Bekijk deze video » Armin van Buuren: "We zijn allemaal slachtoffer van social media" Bekijk deze video » Marco Borsato brengt nummer met rapper Snelle uit: Lippenstift Bekijk deze video » Sunnery James: ‘Armin van Buuren is een machine’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Nieuwe album van Armin van Buuren wordt op hele aparte manier gepromoot

Vanaf vandaag (16 oktober) is in Amsterdam het Amsterdam Dance Event van start gegaan. Armin van Buuren grijpt deze kans om zijn nieuwe album te promoten. Dat doet hij met een escaperoom, delen van zijn nieuwe album zitten in de puzzels verstopt.

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard verslag over escaperoom van Armin van Buuren


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe album van Armin van Buuren wordt op hele aparte manier gepromoot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV