John van den Heuvel over Ruinerwold drama: "Het is een krankzinnig verhaal"

John van den Heuvel over Ruinerwold drama: "Het is een krankzinnig verhaal"

<em>John van den Heuvel</em> over <em>Ruinerwold</em> drama: &quot;Het is een krankzinnig verhaal&quot; Er zijn nog ontelbaar veel vragen over het bizarre nieuws van het Ruinerwold gezin dat 9 jaar lang in alle anonimiteit zou hebben geleefd. De harde feiten laten nog op zich wachten, en ondertussen gaat het nieuws sinds gisteren de hele wereld over. Buitenlandse televisiestations hebben het massaal over het drama. "Nog geen antwoorden"RTL Boulevard deelt een politie update: "We begrijpen dat iedereen nog veel vragen heeft. Die hebben wij ook. Daarom willen we ons onderzoek gedegen en zorgvuldig doen. Dat betekent dat we misschien niet direct overal antwoord op kunnen geven. Simpelweg omdat we soms nog geen antwoorden hebben." "Krankzinnig verhaal"John van den Heuvel vertelt aan de RTL Boulevard-desk ook zijn mening: "Die mensen moeten uitgebreid worden verhoord. Ik begrijp dat het veel tijd kost. We begrijpen heel goed de onrust in die buurt. Het is natuurlijk een krankzinnig verhaal." Bekijk het RTL Boulevard-fragment met John van den Heuvel hierboven. Dirk was een collega van Josef B. uit Ruinerwold: "Het was een prima kerel" Bekijk deze video » Politie valt pand binnen dat gehuurd wordt door gezin Ruinerwold Bekijk deze video »
TV :
John van den Heuvel over Ruinerwold drama: "Het is een krankzinnig verhaal"

Er zijn nog ontelbaar veel vragen over het bizarre nieuws van het Ruinerwold gezin dat 9 jaar lang in alle anonimiteit zou hebben geleefd. De harde feiten laten nog op zich wachten, en ondertussen gaat het nieuws sinds gisteren de hele wereld over. Buitenlandse televisiestations hebben het massaal over het drama.

"Nog geen antwoorden"
RTL Boulevard deelt een politie update: "We begrijpen dat iedereen nog veel vragen heeft. Die hebben wij ook. Daarom willen we ons onderzoek gedegen en zorgvuldig doen. Dat betekent dat we misschien niet direct overal antwoord op kunnen geven. Simpelweg omdat we soms nog geen antwoorden hebben."

"Krankzinnig verhaal"
John van den Heuvel vertelt aan de RTL Boulevard-desk ook zijn mening: "Die mensen moeten uitgebreid worden verhoord. Ik begrijp dat het veel tijd kost. We begrijpen heel goed de onrust in die buurt. Het is natuurlijk een krankzinnig verhaal."

Bekijk het RTL Boulevard-fragment met John van den Heuvel hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel over Ruinerwold drama: "Het is een krankzinnig verhaal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV