Ongebruikelijk emotionele Maarten van Rossem over zijn zieke zus

Ongebruikelijk emotionele Maarten van Rossem over zijn zieke zus

Ongebruikelijk emotionele <em>Maarten van Rossem</em> over zijn zieke zus Maarten van Rossem is een nieuw programma aan het maken in Duitsland. Het is een vier-delige serie over de val van de Berlijnse muur. Maarten werd vergezeld door zijn broer. Zijn zus is ernstig ziek en kon er daardoor niet bij zijn. Bekijk hierboven het RTL Boulevard fragment over Maarten van Rossem Maarten van Rossem over De Slimste Mens: 'Ik vond het ongelooflijk waardeloos' Bekijk deze video » Ook Maarten van Rossem en Floortje Dessing in Sterren op het Doek Bekijk deze video » Ook Caroline de Bruijn en Aart Staartjes te gast in Sterren op het Doek Bekijk deze video »
Entertainment :
Ongebruikelijk emotionele Maarten van Rossem over zijn zieke zus

Maarten van Rossem is een nieuw programma aan het maken in Duitsland. Het is een vier-delige serie over de val van de Berlijnse muur. Maarten werd vergezeld door zijn broer. Zijn zus is ernstig ziek en kon er daardoor niet bij zijn.

Bekijk hierboven het RTL Boulevard fragment over Maarten van Rossem

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ongebruikelijk emotionele Maarten van Rossem over zijn zieke zus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV