Linda de Mol over geld: "Ik geneer me weleens voor mijn rijkdom"

Linda de Mol over geld: "Ik geneer me weleens voor mijn rijkdom"

<em>Linda de Mol</em> over geld: &quot;Ik geneer me weleens voor mijn rijkdom&quot; Linda de Mol reikt als presentatrice van Miljoenenjacht regelmatig een dikke cheque uit, maar via haar stichting Linda Foundation kent ze ook de verhalen van mensen die arm zijn in Nederland. Vandaag lanceert ze haar boek Ik ben arm. De Mol geeft aan dat verschillende verhalen indruk op haar maken. Ze geeft als voorbeeld: "Een meisje die haar huisdieren weg moest doen", dat raakt me dan echt. Bij de uitreiking van haar boek Ik ben arm vertelt Linda hoe ze zich soms schaamt voor haar eigen rijkdom. Bekijk het RTL Boulevard-fragment met Linda de Mol hierboven. Linda de Mol emotioneel bij uitbrengen boek Ik Ben Arm Bekijk deze video » Linda de Mol over talkshow Ladies Night: "Bij 300.000 kijkers hang ik de vlag uit" Bekijk deze video »
Amusement :
Linda de Mol over geld: "Ik geneer me weleens voor mijn rijkdom"

Linda de Mol reikt als presentatrice van Miljoenenjacht regelmatig een dikke cheque uit, maar via haar stichting Linda Foundation kent ze ook de verhalen van mensen die arm zijn in Nederland. Vandaag lanceert ze haar boek Ik ben arm.

De Mol geeft aan dat verschillende verhalen indruk op haar maken. Ze geeft als voorbeeld: "Een meisje die haar huisdieren weg moest doen", dat raakt me dan echt. Bij de uitreiking van haar boek Ik ben arm vertelt Linda hoe ze zich soms schaamt voor haar eigen rijkdom.

Bekijk het RTL Boulevard-fragment met Linda de Mol hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Door Andere Ogen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol over geld: "Ik geneer me weleens voor mijn rijkdom" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV