Boeren bestormen Binnenhof en maken Den Haag een chaos

Boeren bestormen Binnenhof en maken Den Haag een chaos

<em>Boeren</em> bestormen Binnenhof en maken Den Haag een chaos De trekkerinvasie van vandaag (16 oktober) veranderde Den Haag in een complete chaos. Met de boeren was afgesproken dat ze op het Malieveld zouden blijven, toch proberen velen het binnenhof te berijken. De boeren blokkeerde tramlijnen en staken vuurwerk af. Er zijn nog geen arrestaties bekend. Bekijk hierboven het hele verslag van nu.nl over de boeren in Den Haag KIJK NU LIVE: Duizenden boeren protesteren in Den Haag Bekijk deze video » Rijkswaterstaat voorspelt drukke avondspits door boerenprotest Bekijk deze video » DWDD gemist? Boeren hebben het altijd al moeilijk gehad Bekijk deze video » Vanavond in Pauw: Boeren en politici in discussie over het boerenprotest van vandaag Bekijk deze video »
Nieuws :
Boeren bestormen Binnenhof en maken Den Haag een chaos

De trekkerinvasie van vandaag (16 oktober) veranderde Den Haag in een complete chaos. Met de boeren was afgesproken dat ze op het Malieveld zouden blijven, toch proberen velen het binnenhof te berijken. De boeren blokkeerde tramlijnen en staken vuurwerk af. Er zijn nog geen arrestaties bekend.

Bekijk hierboven het hele verslag van nu.nl over de boeren in Den Haag

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boeren bestormen Binnenhof en maken Den Haag een chaos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV