Willem en Maxima eren Nederlandse geschiedenis in India tijdens staatsbezoek

Willem en Maxima eren Nederlandse geschiedenis in India tijdens staatsbezoek

<em>Willem</em> en <em>Maxima</em> eren Nederlandse geschiedenis in India tijdens <em>staatsbezoek</em> Het programma in Mumbai zit er al weer bijna op voor Willem-Alexander en Maxima. Morgenochtend gaan ze nog op bezoek bij een goeveneur maar daarna verlaten ze Mumbai. Vandaag (16 oktober) legde het koningspaar kransen in het Taj Mahal hotel waar een aantal jaar geleden een aanslag plaatsvond. Bekijk hierboven het hele verslag over het staatsbezoek in India Koningin Máxima in roze jurk van Taminiau bij staatsbanket India Bekijk deze video » Máxima draagt bijzondere hoed op dag twee staatsbezoek India Bekijk deze video » Máxima verprutst knutselwerk tijdens staatsbezoek aan India: "Dit wordt een ramp" Bekijk deze video » LuckyTV video over Willy in India: "Heb ik honing aan m'n reet?" Bekijk deze video »
Royals :
Willem en Maxima eren Nederlandse geschiedenis in India tijdens staatsbezoek

Het programma in Mumbai zit er al weer bijna op voor Willem-Alexander en Maxima. Morgenochtend gaan ze nog op bezoek bij een goeveneur maar daarna verlaten ze Mumbai. Vandaag (16 oktober) legde het koningspaar kransen in het Taj Mahal hotel waar een aantal jaar geleden een aanslag plaatsvond.

Bekijk hierboven het hele verslag over het staatsbezoek in India

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willem en Maxima eren Nederlandse geschiedenis in India tijdens staatsbezoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen