Aanvaring tussen Koerden en Turken in Rotterdam eindigt in meerdere arrestaties en gewonden

Aanvaring tussen Koerden en Turken in Rotterdam eindigt in meerdere arrestaties en gewonden

Aanvaring tussen <em>Koerden</em> en Turken in Rotterdam eindigt in meerdere arrestaties en gewonden Een confrontatie tussen Koerden en Turken die vanavond (16 oktober) plaatsvond in Rotterdam liep volledig uit de hand. Meerdere mensen werden aangehouden en er vielen gewonden, waaronder agenten. De politie greep in met harde hand, "Luistert u niet, dan wordt u per direct aangehouden". Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland-fragment over de botsing tussen de Koerden en de Turken Turkije valt de Koerden aan een week na het vertrek van de Amerikanen Bekijk deze video » Kijk LIVE naar uitleg invasie Turkije in Noord-Syrië: wat is er aan de hand? Bekijk deze video » Gevangenen van IS ontsnappen door nieuwe gevechten in Syrië Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Van Tusk naar Trump, van Frodo naar Erdogan Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een confrontatie tussen Koerden en Turken die vanavond (16 oktober) plaatsvond in Rotterdam liep volledig uit de hand. Meerdere mensen werden aangehouden en er vielen gewonden, waaronder agenten. De politie greep in met harde hand, "Luistert u niet, dan wordt u per direct aangehouden".

Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland-fragment over de botsing tussen de Koerden en de Turken


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Aanvaring tussen Koerden en Turken in Rotterdam eindigt in meerdere arrestaties en gewonden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV