Trekkerinvasie in Den Haag zorgt voor oproer

Trekkerinvasie in Den Haag zorgt voor oproer

<em>Trekkerinvasie</em> in Den Haag zorgt voor oproer De wegen rondom Utrecht stonden vannochtend (16 oktober) moervast. Een trekkerinvasie was opweg naar het RIVM in Utrecht. De boeren zijn het niet eens met de stikstofmetingen en de nieuwe regels die erop gebaseerd zijn. Den HaagNa Utrecht gingen de boeren door naar Den Haag. Volgens de afspraken zouden ze op het Malieveld protesteren, toch gingen veel boeren naar het Binnenhof. Bekijk hierboven het hele fragment over het boerenprotest Rijkswaterstaat voorspelt drukke avondspits door boerenprotest Bekijk deze video » Boeren bestormen Binnenhof en maken Den Haag een chaos Bekijk deze video » DWDD gemist? Boeren hebben het altijd al moeilijk gehad Bekijk deze video » Vanavond in Pauw: Boeren en politici in discussie over het boerenprotest van vandaag Bekijk deze video »
Nieuws :
Trekkerinvasie in Den Haag zorgt voor oproer

De wegen rondom Utrecht stonden vannochtend (16 oktober) moervast. Een trekkerinvasie was opweg naar het RIVM in Utrecht. De boeren zijn het niet eens met de stikstofmetingen en de nieuwe regels die erop gebaseerd zijn.

Den Haag
Na Utrecht gingen de boeren door naar Den Haag. Volgens de afspraken zouden ze op het Malieveld protesteren, toch gingen veel boeren naar het Binnenhof.

Bekijk hierboven het hele fragment over het boerenprotest

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trekkerinvasie in Den Haag zorgt voor oproer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV