Premier Rutte heeft geen mening over de chaos van het boerenprotest

Premier Rutte heeft geen mening over de chaos van het boerenprotest

<em>Premier Rutte</em> heeft geen mening over de chaos van het <em>boerenprotest</em> Premier Rutte heeft weinig te zeggen over de boerenprotesten in Den Haag die vandaag plaatsvonden. Doordat hij de hele dag in vergaderingen heeft gezeten heeft hij geen actueel beeld van wat er gaande is. Bekijk hierboven het hele SBS6-fragment over Rutte's mening over het boerenprotest Boeren bestormen Binnenhof en maken Den Haag een chaos Bekijk deze video » DWDD gemist? Boeren hebben het altijd al moeilijk gehad Bekijk deze video » Vanavond in Pauw: Boeren en politici in discussie over het boerenprotest van vandaag Bekijk deze video » Trekkerinvasie in Den Haag zorgt voor oproer Bekijk deze video »
Nieuws :
Premier Rutte heeft geen mening over de chaos van het boerenprotest

Premier Rutte heeft weinig te zeggen over de boerenprotesten in Den Haag die vandaag plaatsvonden. Doordat hij de hele dag in vergaderingen heeft gezeten heeft hij geen actueel beeld van wat er gaande is.

Bekijk hierboven het hele SBS6-fragment over Rutte's mening over het boerenprotest

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Premier Rutte heeft geen mening over de chaos van het boerenprotest of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV