Boerenprotest wordt een slaapfeestje op het Malieveld

Boerenprotest wordt een slaapfeestje op het Malieveld

<em>Boerenprotest</em> wordt een slaapfeestje op het Malieveld De protesterende boeren die vandaag (16 oktober) op weg gingen naar Den Haag, overnachten op het Malieveld. Ook hotels in Den Haag zit bomvol demonstranten. Nu drinken ze samen een biertje maar morgenochtend gaan ze weer vroeg eruit. Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over de overnachtende boeren DWDD gemist? Boeren hebben het altijd al moeilijk gehad Bekijk deze video » Vanavond in Pauw: Boeren en politici in discussie over het boerenprotest van vandaag Bekijk deze video » Trekkerinvasie in Den Haag zorgt voor oproer Bekijk deze video » Premier Rutte heeft geen mening over de chaos van het boerenprotest Bekijk deze video »
Nieuws :
Boerenprotest wordt een slaapfeestje op het Malieveld

De protesterende boeren die vandaag (16 oktober) op weg gingen naar Den Haag, overnachten op het Malieveld. Ook hotels in Den Haag zit bomvol demonstranten. Nu drinken ze samen een biertje maar morgenochtend gaan ze weer vroeg eruit.

Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over de overnachtende boeren

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boerenprotest wordt een slaapfeestje op het Malieveld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV