Voormalige buren vertellen over het keldergezin in Ruinerwold: "Iets uit een sekte"

Voormalige buren vertellen over het keldergezin in Ruinerwold: "Iets uit een sekte"

Voormalige buren vertellen over het <em>keldergezin</em> in <em>Ruinerwold</em>: &quot;Iets uit een sekte&quot; Volgens voormalige buren was het keldergezin uit Ruinerwold altijd al gesloten en merkwaardig. De vader van het gezin leek volgens hen op een Jezus-figuur, met lange haar en lange baard. "Echt iets uit een sekte" Paterfamilia en Josef B.De buren vertellen hoe de vader van het gezin vroeger de baas in huis was. Toen hij contact kreeg met Josef B. had hij nog steeds de mag. Dit sloeg waarschijnlijk om toen de vader van het gezin een herseninfarct kreeg, toen nam Josef B. de controle over. Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland interview met de voormalige buren van het keldergezin Dirk was een collega van Josef B. uit Ruinerwold: "Het was een prima kerel" Bekijk deze video » Politie valt pand binnen dat gehuurd wordt door gezin Ruinerwold Bekijk deze video » John van den Heuvel over Ruinerwold drama: "Het is een krankzinnig verhaal" Bekijk deze video » Schuilkelder met internet: Wegloper van Ruinerwold actief op social media Bekijk deze video »
Nieuws :
Voormalige buren vertellen over het keldergezin in Ruinerwold: "Iets uit een sekte"

Volgens voormalige buren was het keldergezin uit Ruinerwold altijd al gesloten en merkwaardig. De vader van het gezin leek volgens hen op een Jezus-figuur, met lange haar en lange baard. "Echt iets uit een sekte"

Paterfamilia en Josef B.
De buren vertellen hoe de vader van het gezin vroeger de baas in huis was. Toen hij contact kreeg met Josef B. had hij nog steeds de mag. Dit sloeg waarschijnlijk om toen de vader van het gezin een herseninfarct kreeg, toen nam Josef B. de controle over.

Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland interview met de voormalige buren van het keldergezin

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voormalige buren vertellen over het keldergezin in Ruinerwold: "Iets uit een sekte" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV