Bekijk nieuwe trailer van Frozen 2 met Nederlandse ondertiteling

Bekijk nieuwe trailer van Frozen 2 met Nederlandse ondertiteling

Bekijk nieuwe trailer van Frozen 2 met Nederlandse ondertiteling Er is weer een nieuwe trailer van Frozen 2 uitgebracht, met Nederlandse ondertiteling. Volgende maand kunnen fans eindelijk genieten van het tweede deel van de immens populaire Disney-film. In bovenstaande gloednieuwe trailer is een grotere rol voor sneeuwpop Olaf weggelegd en is een klein voorproefje te zien van Elsa die probeert om Arendelle te redden. Frozen 2 is vanaf 20 november te zien in de bioscoop. Frozen 2: Is dit de opvolger van Elsa's hit Let it go? Bekijk deze video » Carlo Boszhard spreekt in Frozen 2 opnieuw stem van Olaf in Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk nieuwe trailer van Frozen 2 met Nederlandse ondertiteling

Er is weer een nieuwe trailer van Frozen 2 uitgebracht, met Nederlandse ondertiteling. Volgende maand kunnen fans eindelijk genieten van het tweede deel van de immens populaire Disney-film. In bovenstaande gloednieuwe trailer is een grotere rol voor sneeuwpop Olaf weggelegd en is een klein voorproefje te zien van Elsa die probeert om Arendelle te redden.

Frozen 2 is vanaf 20 november te zien in de bioscoop.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk nieuwe trailer van Frozen 2 met Nederlandse ondertiteling of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV