Beau bespreekt laatste nieuws rond keldergezin Ruinerwold

Beau bespreekt laatste nieuws rond keldergezin Ruinerwold

<em>Beau</em> bespreekt laatste nieuws rond keldergezin Ruinerwold Sinds deze week naar buiten kwam dat een vader en zes kinderen in het Drentse Ruinerwold negen jaar in een kelder hebben gezeten, doen allerlei verhalen de ronde. Verslaggever Bas van Sluis en journalist Daniël Verlaan schuiven in de video hierboven aan bij Beau om de laatste ontwikkelingen rond dit nieuws te bespreken. John van den Heuvel over Ruinerwold drama: "Het is een krankzinnig verhaal" Bekijk deze video » Voormalige buren vertellen over het keldergezin in Ruinerwold: "Iets uit een sekte" Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau bespreekt laatste nieuws rond keldergezin Ruinerwold

Sinds deze week naar buiten kwam dat een vader en zes kinderen in het Drentse Ruinerwold negen jaar in een kelder hebben gezeten, doen allerlei verhalen de ronde. Verslaggever Bas van Sluis en journalist Daniël Verlaan schuiven in de video hierboven aan bij Beau om de laatste ontwikkelingen rond dit nieuws te bespreken.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau bespreekt laatste nieuws rond keldergezin Ruinerwold of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV