Iris Hond trad op bij Marco Borsato’s Symphonica In Rosso

Iris Hond trad op bij Marco Borsato’s Symphonica In Rosso

<em>Iris Hond</em> trad op bij <em>Marco Borsato</em>’s Symphonica In Rosso Marco Borsato heeft vandaag bekend dat hij zo’n tien jaar geleden een relatie heeft gehad met Iris Hond. De zanger was destijds getrouwd met Leontine, maar toch hebben zij rond de tijd dat zijn bedrijf The Entertainment Group failliet ging, een verhouding gehad. Destijds trad Hond ook op tijdens Symphonica In Rosso, waarvan Borsato de oprichter is. Marco bekent relatie met IrisBorsato bekent dat hij vreemdging met Iris, al laat hij weten dat de affaire van zeer korte duur was. Iris is momenteel te zien op Net5 in het programma Iris En De 12 Dates, waarin ze op zoek gaat naar ware liefde. Bekijk backstage-beelden van Iris Hond die tien jaar geleden, toen ze een geheime relatie had met Borsato, optrad bij Symphonica In Rosso in de video hierboven. Had Marco Borsato geheime relatie met Iris Hond? Bekijk deze video »
Entertainment :
Iris Hond trad op bij Marco Borsato’s Symphonica In Rosso

Marco Borsato heeft vandaag bekend dat hij zo’n tien jaar geleden een relatie heeft gehad met Iris Hond. De zanger was destijds getrouwd met Leontine, maar toch hebben zij rond de tijd dat zijn bedrijf The Entertainment Group failliet ging, een verhouding gehad. Destijds trad Hond ook op tijdens Symphonica In Rosso, waarvan Borsato de oprichter is.

Marco bekent relatie met Iris
Borsato bekent dat hij vreemdging met Iris, al laat hij weten dat de affaire van zeer korte duur was. Iris is momenteel te zien op Net5 in het programma Iris En De 12 Dates, waarin ze op zoek gaat naar ware liefde.

Bekijk backstage-beelden van Iris Hond die tien jaar geleden, toen ze een geheime relatie had met Borsato, optrad bij Symphonica In Rosso in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Iris Hond trad op bij Marco Borsato’s Symphonica In Rosso of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV