Evert Santegoeds verrast dat Marco Borsato openhartig is over affaire Iris Hond

Evert Santegoeds verrast dat Marco Borsato openhartig is over affaire Iris Hond

<em>Evert Santegoeds</em> verrast dat <em>Marco Borsato</em> openhartig is over affaire <em>Iris Hond</em> Evert Santegoeds kwam vandaag met de primeur naar buiten dat Marco Borsato tien jaar geleden vreemdging met Iris Hond. De journalist ging naar Borsato met het verhaal en die bevestigde de relatie. Evert Santegoeds: "Affaire Marco Borsato en Iris de Hond liep dit voorjaar nog" Bekijk deze video » Borsato openhartigSantegoeds noemt het ‘verrassend’ dat Marco zo openhartig is. “Het is misschien vervelend dat het op dit moment naar buiten komt, maar hij heeft er toch voor gekozen om er niet omheen te draaien.” Luister naar het hele verhaal van Evert Santegoeds over de affaire van Marco Borsato en Iris Hond in de video hierboven. Had Marco Borsato geheime relatie met Iris Hond? Bekijk deze video »
Gossip :
Evert Santegoeds verrast dat Marco Borsato openhartig is over affaire Iris Hond

Evert Santegoeds kwam vandaag met de primeur naar buiten dat Marco Borsato tien jaar geleden vreemdging met Iris Hond. De journalist ging naar Borsato met het verhaal en die bevestigde de relatie.

Borsato openhartig
Santegoeds noemt het ‘verrassend’ dat Marco zo openhartig is. “Het is misschien vervelend dat het op dit moment naar buiten komt, maar hij heeft er toch voor gekozen om er niet omheen te draaien.”

Luister naar het hele verhaal van Evert Santegoeds over de affaire van Marco Borsato en Iris Hond in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Evert Santegoeds verrast dat Marco Borsato openhartig is over affaire Iris Hond of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV