Oud-buurvrouw keldergezin Ruinerwold: ‘Er waren nog meer kinderen’

Oud-buurvrouw keldergezin Ruinerwold: ‘Er waren nog meer kinderen’

Oud-buurvrouw keldergezin <em>Ruinerwold</em>: ‘Er waren nog meer kinderen’ Een oud-buurvrouw van het gezin dat jarenlang in een kelder in Ruinerwold heeft geleefd, doet een boekje open over de familie. Zo vertelt Sandra Soer in bovenstaande video onder meer dat er nog drie kinderen zijn. Nog meer kinderenEr wordt in de media gesproken over de oudste zoon van 25 jaar, die aan de bel heeft getrokken nadat hij negen jaar met zijn broers en zussen in de kelder van een boerderij bivakkeerde. Maar volgens de buurvrouw zit het anders en is dit niet de oudste zoon van het gezin. “De op een na oudste is net zo oud als mijn dochter, die is 29 jaar. En daarboven zat nog een zoon. En daaronder ook een jongen. Dat zijn er al drie die boven de 25 zijn.” Gezin leefde geïsoleerdOok vertelt ze meer over hoe het gezin leefde en weinig contact had met anderen. Het gezin leefde geïsoleerd en liet vrijwel niemand binnen. “De bevallingen deed hij ook zelf. Er kwam nooit een dokter aan te pas. Het was allemaal op zichzelf.” Luister naar het hele verhaal van de oud-buurvrouw van het keldergezin uit Ruinerwold in de video hierboven. John van den Heuvel over Ruinerwold drama: "Het is een krankzinnig verhaal" Bekijk deze video » Beau bespreekt laatste nieuws rond keldergezin Ruinerwold Bekijk deze video »
Nieuws :
Oud-buurvrouw keldergezin Ruinerwold: ‘Er waren nog meer kinderen’

Een oud-buurvrouw van het gezin dat jarenlang in een kelder in Ruinerwold heeft geleefd, doet een boekje open over de familie. Zo vertelt Sandra Soer in bovenstaande video onder meer dat er nog drie kinderen zijn.

Nog meer kinderen
Er wordt in de media gesproken over de oudste zoon van 25 jaar, die aan de bel heeft getrokken nadat hij negen jaar met zijn broers en zussen in de kelder van een boerderij bivakkeerde. Maar volgens de buurvrouw zit het anders en is dit niet de oudste zoon van het gezin. “De op een na oudste is net zo oud als mijn dochter, die is 29 jaar. En daarboven zat nog een zoon. En daaronder ook een jongen. Dat zijn er al drie die boven de 25 zijn.”

Gezin leefde geïsoleerd
Ook vertelt ze meer over hoe het gezin leefde en weinig contact had met anderen. Het gezin leefde geïsoleerd en liet vrijwel niemand binnen. “De bevallingen deed hij ook zelf. Er kwam nooit een dokter aan te pas. Het was allemaal op zichzelf.”

Luister naar het hele verhaal van de oud-buurvrouw van het keldergezin uit Ruinerwold in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oud-buurvrouw keldergezin Ruinerwold: ‘Er waren nog meer kinderen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV