Badr Hari en Rico Verhoeven gaan weer in gevecht: "Ze liggen elkaar helemaal niet"

Badr Hari en Rico Verhoeven gaan weer in gevecht: "Ze liggen elkaar helemaal niet"

<em>Badr Hari</em> en <em>Rico Verhoeven</em> gaan weer in gevecht: &quot;Ze liggen elkaar helemaal niet&quot; Vandaag is een grote dag voor de vechtsport, want voor het eerst sinds hun gevecht in 2016 zullen Badr Hari en Rico Verhoeven weer met elkaar in één ruimte zijn: ze geven een persconferentie over hun aankomende gevecht. Dat wordt spannend, want de twee kemphanen "liggen elkaar helemaal niet". Collision 2Het gevecht is aangekondigt als 'Collision 2', en zal op 21 december plaatsvinden in het Gelredome in Arnhem. De vraag is hoe Badr Hari vandaag uit de hoek komt tijdens de persconferentie. Hij stond altijd bekend als de 'bad boy' van de vechtsport, maar werkt de laatste tijd aan zijn imago via social media. "Misschien is hij wel poeslief," aldus vechtsport-verslaggever Mark Schaaf. En hoe liggen volgens hem de kansen? "Badr maakt zeker kans, want hij lijkt fitter dan een paar jaar geleden." Het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven is op zaterdag 21 december 2019 te zien op Veronica. Bekijk de vooruitblik op de strijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven hierboven. Rico Verhoeven gaat strijd aan met Badr Hari: "We gaan er nu een eind aan maken" Bekijk deze video » Remy Bonjasky blikt vooruit op gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven Bekijk deze video » Badr Hari over gevecht tegen Rico Verhoeven Bekijk deze video »
Sport :
Badr Hari en Rico Verhoeven gaan weer in gevecht: "Ze liggen elkaar helemaal niet"

Vandaag is een grote dag voor de vechtsport, want voor het eerst sinds hun gevecht in 2016 zullen Badr Hari en Rico Verhoeven weer met elkaar in één ruimte zijn: ze geven een persconferentie over hun aankomende gevecht. Dat wordt spannend, want de twee kemphanen "liggen elkaar helemaal niet".

Collision 2
Het gevecht is aangekondigt als 'Collision 2', en zal op 21 december plaatsvinden in het Gelredome in Arnhem. De vraag is hoe Badr Hari vandaag uit de hoek komt tijdens de persconferentie. Hij stond altijd bekend als de 'bad boy' van de vechtsport, maar werkt de laatste tijd aan zijn imago via social media. "Misschien is hij wel poeslief," aldus vechtsport-verslaggever Mark Schaaf. En hoe liggen volgens hem de kansen? "Badr maakt zeker kans, want hij lijkt fitter dan een paar jaar geleden."

Het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven is op zaterdag 21 december 2019 te zien op Veronica. Bekijk de vooruitblik op de strijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Badr Hari en Rico Verhoeven gaan weer in gevecht: "Ze liggen elkaar helemaal niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV