Donald Trump en Nancy Pelosi hebben knallende ruzie over Syrië: "Triest om te zien"

Donald Trump en Nancy Pelosi hebben knallende ruzie over Syrië: "Triest om te zien"

De penibele situatie in Noord-Syrië heeft tot een enorme ruzie gezorgd tussen de Amerikaanse president Donald Trump en Nancy Pelosi, het Democratische hoofd van het Huis van Afgevaardigden. Volgens Pelosi had Trump een inzinking: "Het was triest om te zien."

Vierjarig jongetje
Donald Trump tweette na de heetgebakerde ontmoeting in het Witte Huis zelf een foto, waarop te zien is hoe Nancy Pelosi de overzijde van de tafel furieus toespreekt. Trump wilde hiermee laten zien dat het juist Pelosi was die een 'meltdown' had, maar het pakte averechts uit. Voor veel mensen is deze foto hét beeld van het presidentschap van Trump: "Het laat het kind in de president zien. Zijn gezicht zit vol met de verwarring en angst van een vierjarig jongetje die in een kamer vol volwassenen op zijn plek wordt gezet."

Triest
Na de ontmoeting gaf Nancy Pelosi een toelichting op de ruzie, waarin ze aanstipte dat Trump degene was met de 'meltdown'. Volgens haar was het "triest om te zien". Tijdens de ruzie deed de president opnieuw een aantal bizarre uitspraken tegen Pelosi, zoals: "Ik haat IS meer dan jij!" of "Je bent een derderangs politica." Pelosi werd ook beschouwd als "slechts een politicus", maar daar had ze een keihard weerwoord op: "Ik hoop dat jij dat ook eens zou zijn."

Bekijk het fragment over de ruzie hierboven, waarin ook de (nu al) iconische foto te zien is.

<em>Donald Trump</em> en <em>Nancy Pelosi</em> hebben knallende ruzie over Syrië: &quot;Triest om te zien&quot; De penibele situatie in Noord-Syrië heeft tot een enorme ruzie gezorgd tussen de Amerikaanse president Donald Trump en Nancy Pelosi, het Democratische hoofd van het Huis van Afgevaardigden. Volgens Pelosi had Trump een inzinking: "Het was triest om te zien." Vierjarig jongetjeDonald Trump tweette na de heetgebakerde ontmoeting in het Witte Huis zelf een foto, waarop te zien is hoe Nancy Pelosi de overzijde van de tafel furieus toespreekt. Trump wilde hiermee laten zien dat het juist Pelosi was die een 'meltdown' had, maar het pakte averechts uit. Voor veel mensen is deze foto hét beeld van het presidentschap van Trump: "Het laat het kind in de president zien. Zijn gezicht zit vol met de verwarring en angst van een vierjarig jongetje die in een kamer vol volwassenen op zijn plek wordt gezet." Ruzie tussen Donald Trump en Nancy Pelosi: "Ze is gek geworden" Bekijk deze video » TriestNa de ontmoeting gaf Nancy Pelosi een toelichting op de ruzie, waarin ze aanstipte dat Trump degene was met de 'meltdown'. Volgens haar was het "triest om te zien". Tijdens de ruzie deed de president opnieuw een aantal bizarre uitspraken tegen Pelosi, zoals: "Ik haat IS meer dan jij!" of "Je bent een derderangs politica." Pelosi werd ook beschouwd als "slechts een politicus", maar daar had ze een keihard weerwoord op: "Ik hoop dat jij dat ook eens zou zijn." Bekijk het fragment over de ruzie hierboven, waarin ook de (nu al) iconische foto te zien is. Twan Huys over de ruzie tussen Donald Trump en Nancy Pelosi Bekijk deze video » Michiel Vos staat achter schoonmoeder Nancy Pelosi: "Trump kent geen regels" Bekijk deze video » Michiel Vos legt problemen Donald Trump in notendop uit Bekijk deze video »
Buitenland :
Donald Trump en Nancy Pelosi hebben knallende ruzie over Syrië: "Triest om te zien"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donald Trump en Nancy Pelosi hebben knallende ruzie over Syrië: "Triest om te zien" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV