Spectaculaire ‘bin challenge’ Rafael van der Vaart mislukt maar net

Spectaculaire ‘bin challenge’ Rafael van der Vaart mislukt maar net

Spectaculaire ‘bin challenge’ <em>Rafael van der Vaart</em> mislukt maar net Rafael van der Vaart besloot in de kleedkamer van zijn afscheidswedstrijd om ook een poging te wagen met een ‘bin challenge’. De oud-voetballer kopt de bal naar al zijn medespelers, zoals Giovanni van Bronckhorst, Edwin van der Sar en Patrick Kluivert. Op de achtergrond schreeuwt Louis van Gaal erop los. Hilariteit in kleedkamerDe bal blijft opvallend lang in de lucht, alleen de allerlaatste uitdaging om de bal in de bak te krijgen mislukt… Dit alles zorgt voor grote hilariteit in de kleedkamer, ook onder anderen Robin van Persie en Andy van der Meijde deden mee aan de challenge. “Ik dacht dat we deze niet zouden posten?”, aldus de reactie van de afzwaaiende Van der Vaart. Bekijk de ‘bin challenge’ van Rafael van der Vaart die uiteindelijk faalt in de video hierboven. Rafael van der Vaart verrast door zoontje Damián tijdens afscheidswedstrijd Bekijk deze video » Wim Kieft over afscheidswedstrijden: 'Ik word er een beetje moe van Bekijk deze video »
Voetbal :
Spectaculaire ‘bin challenge’ Rafael van der Vaart mislukt maar net

Rafael van der Vaart besloot in de kleedkamer van zijn afscheidswedstrijd om ook een poging te wagen met een ‘bin challenge’. De oud-voetballer kopt de bal naar al zijn medespelers, zoals Giovanni van Bronckhorst, Edwin van der Sar en Patrick Kluivert. Op de achtergrond schreeuwt Louis van Gaal erop los.

Hilariteit in kleedkamer
De bal blijft opvallend lang in de lucht, alleen de allerlaatste uitdaging om de bal in de bak te krijgen mislukt… Dit alles zorgt voor grote hilariteit in de kleedkamer, ook onder anderen Robin van Persie en Andy van der Meijde deden mee aan de challenge. “Ik dacht dat we deze niet zouden posten?”, aldus de reactie van de afzwaaiende Van der Vaart.

Bekijk de ‘bin challenge’ van Rafael van der Vaart die uiteindelijk faalt in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire ‘bin challenge’ Rafael van der Vaart mislukt maar net of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV