Dilemma's voor André Hazes: "Ik verkies zingen boven seks"

Dilemma's voor André Hazes: "Ik verkies zingen boven seks"

Dilemma's voor <em>André Hazes</em>: &quot;Ik verkies zingen boven seks&quot; André Hazes begint vrijdag aan zijn concertreeks in Ahoy. De zanger vindt het nog steeds onwerkelijk dat hij voor de derde keer in drie jaar tijd in Ahoy mag staan. “Ik ben ongelooflijk trots dat ik op mijn 25e voor de derde keer in drie jaar tijd op deze magische plek mag staan. Wie maakt dat mee?” Meeste sjansOm Hazes en zijn vrienden beter te leren kennen zijn er dillema's aan hen voorgelegd. Bekijk in de video hierboven of Hazes kiest voor de hit 'Kleine Jongen' of 'Bloed Zweet en Tranen'. En kom erachter wie van de drie de meeste sjans krijgt. Bekijk de beelden van André Hazes en zijn vrienden hierboven. André Hazes glundert na vakantie: "Ik denk dat Monique elke avond in Ahoy komt" Bekijk deze video » Quiz: Hoe goed kennen André Hazes, Marco Borsato en Rolf Sanchez elkaar? Bekijk deze video » André Hazes wordt na stoeipartij aangevallen door zijn hond Gioia Bekijk deze video »
Entertainment :
Dilemma's voor André Hazes: "Ik verkies zingen boven seks"

André Hazes begint vrijdag aan zijn concertreeks in Ahoy. De zanger vindt het nog steeds onwerkelijk dat hij voor de derde keer in drie jaar tijd in Ahoy mag staan. “Ik ben ongelooflijk trots dat ik op mijn 25e voor de derde keer in drie jaar tijd op deze magische plek mag staan. Wie maakt dat mee?”

Meeste sjans
Om Hazes en zijn vrienden beter te leren kennen zijn er dillema's aan hen voorgelegd. Bekijk in de video hierboven of Hazes kiest voor de hit 'Kleine Jongen' of 'Bloed Zweet en Tranen'. En kom erachter wie van de drie de meeste sjans krijgt.

Bekijk de beelden van André Hazes en zijn vrienden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dilemma's voor André Hazes: "Ik verkies zingen boven seks" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV