Miljuschka grapt richting Patricia Paay: ‘Heup doet leven’

Miljuschka grapt richting Patricia Paay: ‘Heup doet leven’

<em>Miljuschka</em> grapt richting <em>Patricia Paay</em>: ‘Heup doet leven’ In Ranking The Stars is het de grote vraag wie het meeste ‘schnabbelt’. Patricia Paay wordt het onderwerp van gesprek en Miljuschka Witzenhausen kan een grap over de heftige val van Paay niet voor zich houden. “Heup doet leven”, aldus Miljuschka, maar Paay lijkt er niet om te kunnen lachen. Bekijk het fragment van Ranking The Stars in de video hierboven. Martien Meiland walgt van sporten Bekijk deze video » Viktor Verhulst doet opmerkelijke uitspraak in Ranking The Stars: "Ik haat kinderen" Bekijk deze video »
TV :
Miljuschka grapt richting Patricia Paay: ‘Heup doet leven’

In Ranking The Stars is het de grote vraag wie het meeste ‘schnabbelt’. Patricia Paay wordt het onderwerp van gesprek en Miljuschka Witzenhausen kan een grap over de heftige val van Paay niet voor zich houden. “Heup doet leven”, aldus Miljuschka, maar Paay lijkt er niet om te kunnen lachen.

Bekijk het fragment van Ranking The Stars in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Miljuschka grapt richting Patricia Paay: ‘Heup doet leven’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV