Gordon en Patty Brard werken zich in het zweet in de sportschool

Gordon en Patty Brard werken zich in het zweet in de sportschool

<em>Gordon</em> en <em>Patty Brard</em> werken zich in het zweet in de sportschool Presentatrice Patty Brard deelt een video waarin ze samen met Gordon in de sportschool is. De zanger is goed bezig en schrijft bij dezelfde video: "Gewoon doorgaan." Aan de reacties op Gordons social media te zien zijn ze allemaal even trots op hem. Bekijk de beelden waarin Gordon Heuckeroth zich zelf in het zweet werkt hierboven. Ex-Rogier over afkickende Gordon: "Ik vind dat hij alle rust moet krijgen" Bekijk deze video » Gordon zet door in strijd om voorgoed van alcohol en drugs af te komen Bekijk deze video »
Amusement :
Gordon en Patty Brard werken zich in het zweet in de sportschool

Presentatrice Patty Brard deelt een video waarin ze samen met Gordon in de sportschool is. De zanger is goed bezig en schrijft bij dezelfde video: "Gewoon doorgaan." Aan de reacties op Gordons social media te zien zijn ze allemaal even trots op hem.

Bekijk de beelden waarin Gordon Heuckeroth zich zelf in het zweet werkt hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon en Patty Brard werken zich in het zweet in de sportschool of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV