Brexit: EU en Groot-Brittannië bereiken principeakkoord

Brexit: EU en Groot-Brittannië bereiken principeakkoord

<em>Brexit</em>: EU en Groot-Brittannië bereiken principeakkoord Er zit eindelijk schot in de zaak Brexit. De onderhandelaars van de EU en van Groot-Brittannië zijn het vandaag eens geworden en hebben een principeakkoord bereikt. Deal nog niet helemaal rondEr moet nog niet te vroeg worden gejuicht, want deze deal moet nog door het Europese en Britse parlement worden goedgekeurd. De Britse premier Boris Johnson heeft laten weten dat zijn land ‘de controle terug heeft met de deal’. Bekijk voor meer informatie over deze Brexit-deal de video hierboven van verslaggever Bob van Huët. Boris Johnson botst met woedende betogers en premier van Luxemburg Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Van Tusk naar Trump, van Frodo naar Erdogan Bekijk deze video »
Nieuws :
Brexit: EU en Groot-Brittannië bereiken principeakkoord

Er zit eindelijk schot in de zaak Brexit. De onderhandelaars van de EU en van Groot-Brittannië zijn het vandaag eens geworden en hebben een principeakkoord bereikt.

Deal nog niet helemaal rond
Er moet nog niet te vroeg worden gejuicht, want deze deal moet nog door het Europese en Britse parlement worden goedgekeurd. De Britse premier Boris Johnson heeft laten weten dat zijn land ‘de controle terug heeft met de deal’. Bekijk voor meer informatie over deze Brexit-deal de video hierboven van verslaggever Bob van Huët.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Brexit: EU en Groot-Brittannië bereiken principeakkoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV